Lifestyle

Vakantie in Europa? Ga op rondreis Kroatië!

  • 18 oktober 2017
rondreis Kroatië

Tijdens een rondreis Kroatië kom je langs enkele van de mooiste Mediterrane locaties die je kunt tegenkomen in Europa. Reis langs de Dalmatische kust tijdens je rondreis Kroatië en bezoek de prachtige steden die de kustlijn sieren. Zoals de kustplaatsen Zadar, Sibenic, Trogir en Split. Wanneer je geniet van je rondreis Kroatië verblijf je in sfeervolle accommodaties die vaak een rijke geschiedenis hebben. Gedurende de rondreis Kroatië is er onderweg altijd aandacht voor culturele hoogtepunten, naast het bewonderen van de Kroatische natuur. Het landschap is namelijk bijzonder divers.

Met de auto langs de Dalmatische kustlijn

Van de Dalmatische kustlijn tot de prachtige nationale parken met kalkbergen en rivierdalen: Kroatië kent een ongekende schoonheid die wacht om ontdekt te worden. De beschermde nationale parken van het land zijn niet voor niets de trots van de Kroatische natuur. De parken hebben overigens een sterk uiteenlopend karakter: van hele ritsen eilandjes bij Kornati tot de afgedamde meren van Plitvice. En van de ietwat ruige Krka rivier tot de kalkbergen van Velebit en Paklenica. Vooral de sportieve vakantieganger zal hier ongetwijfeld aan zijn trekken komen. Bijvoorbeeld met de mountainbike, maar ook met de kajak of raft. Maar ook de wat rustigere natuurliefhebber mag een bezoekje aan de nationale parken niet missen tijdens zijn of haar rondreis Kroatië.

Europa zoals je het nooit eerder zag

In Kroatië kun je niet enkel van de natuur genieten, maar kun je ook een culturele rondreis Kroatië boeken van negen dagen. Tijdens de rondreis ‘Smeltkroes van Europese culturen’ ontdek je met de huurauto de rijke historie van Middeleeuwse Kroatische steden, zoals het artistieke Groznjan en het ommuurde Oprtalj. Wanneer je voor deze rondreis Kroatië kiest, is er gelegenheid om te duiken en snorkelen bij de eilanden Cres en Losinj. Daar kun je tevens dolfijnen spotten en heerlijke wandelingen maken. Bezoek de kuststeden Porec en Opatija en geniet van de rijke cultuur die Kroatië zo bijzonder maakt.

Op rondreis in Kroatië

Wanneer je op rondreis Kroatië gaat, dan rijd je met de auto langs de prachtige kustlijn van het Europese land. Bezoek Dalmatië, de eilandjes van Kvarner en doe Istrië aan. Met een rondreis laat je je gidsen door het prachtige Kroatië en ontdek je de mooiste eilandjes, natuurgebieden en historische vestingstadjes die het land te bieden heeft. Bezoek online een reisbureau voor een overzicht van alle beschikbare rondreizen of boek gelijk een rondreis Kroatië zoals de rondreis ‘Smeltkroes van Europese culturen’.

No Comments Found